Запечена картопля з сосисками та беконом – рецепт неймовірно смачної закуски від М'ясної Гільдії. Така страва неодмінно сподобається вашим гостям та близьким. Сосиски від "Майстрів Смачного Життя" з м'ясистим беконом "По-іспанськи" - смачне поєднання сосисок з м'яса вищого сорту з м'ясним делікатесом від М'ясна Гільдія. Відчуйте себе справжнім майстром і створюйте свій кулінарний шедевр.
Приємного апетиту від ТМ "М'ясна Гільдія"!
складові:
- Картопля середнього розміру - 1 кг
- Молоко - 50 г
- Сосиски від "Майстрів Смачного Життя" на вибір
- (сосиски "З шинкою та сулугуні", сосиски "З сиром Mozarella", сосиски "З вершками та з телятиною", сосиски "З вершками та з філе індички") - 300 г
- Бекон "По-іспанськи" вд "М'ясна Гільдія" - 200 г (приблизно на 8 шматочків бекону)
- Картоплю відварити, в підсоленій воді, 40 хвилин.
- Злийте воду, видаліть шкірку, розріжте картоплю навпіл і зробіть отвори під сосиски за допомогою столової, або чайної ложки.
- Зробіть начинку, сосиски від "Майстрів Смачного Життя" змішайте з молоком, і додайте сіль. Зберіть начинку в кондитерський пакет. Заповніть картоплю начинкою та з'єднайте половинки картоплі разом, обертаючи скибочкою бекону По-іспанськи.
- Отриману картоплю з сосисками від М'ясної Гільдії та беконом "По-іспанськи" випікати при температурі 180 °С протягом 5-6 хвилин. Вийняти з духовки і відразу подавати.