logo
Копчення та сирокопчені делікатеси завжди були елітним продуктом, який готували до святкового столу, або просто насолоджувалися. «Бастурма» - в'ялена вирізка з яловичого або свинячого м'яса. Щоб приготувати бастурму, майстри М'ясної Гільдії засолююь свіжу вирізку, натирають сіллю, кладуть під прес, щоб видалити зайву вологу, для додання форми та зручної нарізки. Після цього перекладають в суміш з часнику, додають прянощі (червоний та чорний перець) також, в деяких випадках, спеції уцха-сунелі, яка має консистенцію рідкого тіста. У такому вигляді клапті вивішують для просихання. Після чого ви можете нарізати бастурму дуже тоненькими слайсами та подати гостям.
КОПЧЕННЯ. СИРОКОПЧЕНІ
Детальніше
Бастурма "Фірмова"
Детальніше
Бастурма "Класична з яловичини"
Детальніше
Бастурма "Кавказька"